Om Hasle Marina II

haslemarina2-5Hasle Marina 2 er dejlige feriehuse beliggende på Bornholm og består af 18 huse i 2 blokke, der har status af helårsboliger uden bopælspligt. Langt overvejende bruges husene som sommerhus.

Husene er bygget i 2005 som store luksus-ferieboliger af høj kvalitet med Fournais tegnestue ved arkitekt m.a.a. Peter Fournais som byggeriets arkitekt. Husene ligger i byzonen, direkte på havnekajen i Hasles hyggelige lille fiskeri- og lystbådehavn med en skøn udsigt over havnen, bådene, havnebadet og ikke mindst havudsigt over Østersøen.

haslemarina2-2I sommeren 2014 blev Hasle Havnebad indviet, hvilket giver beboere og gæster mulighed for at bade i havnen. Der er både børnebassin, udspring, sauna, sandstrand, solbadningsmulighed og svømning i selve havnen.

Længere henne langs havnen finder du de gamle røgerier, som fortsat er i brug og endvidere fungerer som museum. På den anden side ligger Hasle Lystskov, der strækker sig de 12 kilometer til Rønne med sine fantastiske cykelstier og flotte sandstrande.

Hasle Marina 2 er en velfungerende ejerforening med det primære formål at sikre vedligeholdelse af de eksklusive huse samt at indgå i en konstruktiv dialog om sameksistens med lokalområdet – og på den måde være med til at sikre den maritime stemning.

Foreningen ledes af en bestyrelse. Formand er Erik Andersen. I tilknytning til ejerforeningen er dannet et skurlaug, der varetager interesserne for de af ejerne, der også har et skur.

Flere af husene kan lejes. Der henvises til diverse udlejningsbureauer for sommerhusudlejning.