Hasle Badeklub – sauna

Åbningstiderne er alle ugens 7 dage fra 05:30 til 20:00.

Du skal være medlem af Hasle badeklub eller som gæst være ifølge med et medlem. Koden til døren (som fås ved indmeldelse) må under ingen omstændigheder videregives til andre.

Renovering
Bornholms Regionskommune ønsker en grundig gennemgang af bygningen for at sikre, at der ikke findes mere råd og svamp.
Det er vigtigt for regionskommunen at renovere og forbedre bygningen på en måde, som sikrer, at der ikke opstår problemer i fremtiden.
Tidsmæssigt ser det ud til, at der er lukket saunaen fra ca. 1. april for først at undersøge bygningen for fejl og mangler, f.eks. bagved beklædningen i saunaen for derefter at gå i gang med renoveringen.

Undersøgelser, projektering, renovering samt udvidelse af omklædningsfaciliteterne forventes at stå på i ca. 3 måneder, og saunaen vil derved efter planen stå færdig ca. 1 juli 2019.

Vores badesæson bliver derfor en anelse kortere i år, men til gengæld er der nu håb om, at vi har en ny og væsentlig forbedret sauna til næste vinterbadesæson, som skydes i gang 1. oktober.

Gæster
Det er tilladt for medlemmer at tage gæster med i saunaen mod betaling af kr. 40,- pr. gæst pr. besøg. Beløbet indbetales på MobilePay 89087 (Hasle Badeklub) eller konto nr.: 0650 – 6278730369 (Husk at skrive GÆST i kommentarfeltet ved begge betalingsformer).

Medlemsskab
Indmeldelse og betaling af kontingent for sæsonen 2019/2020 sker ved at sende en mail til kassereren på kas@haslebadeklub.dk med følgende oplysninger:

Fulde navn:
Adresse + postnummer og by:
Fødselsdato:
Telefon (mobil):
E-mailadresse:

Herefter vil du modtage en faktura i din e-mail, som du naturligvis betaler inden udløbsfristen, for at slippe for rykkergebyret . Når din betaling er registreret, sender kassereren en velkomstmail med bl.a. koden i løbet af nogle dage. Indbetalt kontingent registreres hurtigst muligt inden for 3 arbejdsdage, så betal i god tid inden ønsket opstart.

Bemærk: Der gives ikke rabat ved indmelding senere på sæsonen.

Børnebadeklub
Børnebadeklub er alle søndage fra kl. 13:00 til 15:00. Respekter venligst tidsrum og alders-reglerne. Børn under 16 år er meget velkommende ganske gratis ifølge med et voksent medlem.

Saunagus
Der vil med ca. 7-14 dages mellemrum blive tilbudt saunagus. Det vil vare ca. 1 time pr. gang og består af 3 gus sessioner med havbad i mellem hver (hvis man har lyst). Der vil som oftest være tændt op i brændesaunaen, så der er plads til mange. Der vil være brugerbetaling på 15 kr. pr. gang pr. bruger. Dette dækker div. ekstra udgifter til olier og brænde. Disse betales via konto overførsel eller mobil pay mærket ”saunagus”.

Facebook gruppe
”Haslebadeklub” er en Facebook gruppe som bruges til at annoncere fx saunagus og andre speciel arrangementer på. Bestyrelsen for Hasle Havnebad kan ikke kontaktes via Facebook, men skal altid ske via deres mail bes@haslebadeklub.dk

Mere om Hasle Badeklub: http://www.haslebadeklub.dk/